Logopediepraktijk Huijts
Behandeling in hun 
totaliteit, voor jong en oud
Locaties
Oog in Al, Zuilen
en Lombok

Liesbeth van Prooijen - van den Top

Liesbeth

Mijn naam is Liesbeth van Prooijen – van den Top. In april 2021 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik mij een halfjaar verdiept in de pedagogische visie op gedrag. Sinds mei 2021 ben ik met veel plezier aan het werk in de vrije vestiging bij Logopediepraktijk Huijts.

Passie

In de opleiding begon het nog meer te kriebelen om mij te verdiepen in het contact met (jonge) kinderen en specifiek kinderen met spraak- en taalproblemen. In Logopedie komen mijn passies samen: de Nederlandse taal, de omgang met kinderen en helpen in de ontwikkeling! Door de stages in de opleiding heb ik ervaring opgedaan in het werken met (jonge) kinderen met taal- en/of spraakproblemen, meertaligheid, afwijkende mondgewoonten en preverbale logopedie.
In de praktijk richt ik mij met enthousiasme op deze logopedische gebieden. Deze komen ook aan bod in het behandelen van de doelgroep 'zeer moeilijk lerend'. Met passie stimuleer ik hen in de communicatieve ontwikkeling, binnen hun mogelijkheden. Zodat hun talenten nog meer schitteren.

Doel

Ik vind het een uitdaging om de communicatie van de kinderen te verbeteren zodat ze zichzelf talig kunnen en durven te uiten.

Werkdagen

Dinsdag en donderdag

DTL gecertificeerd

Ik ben DTL gecertificeerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Bovendien sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Kwaliteitsgeregistreerd Register Logopedisten

Kwaliteitsgeregistreerd Register Logopedisten
Kwaliteitsgeregistreerd
Register Logopedisten

Liesbeth Top
Tot 22-04-2026

Een Kwaliteitsregistratie voor Paramedici staat voor:

Opleiding
Een paramedicus met het juiste diploma
Werkervaring
Een paramedicus die iedere vijf jaar een ruim aantal cliëntgebonden uren werkt
Deskundigheid
Een paramedicus die continu bij- en nascholing en activiteiten doet die zijn of haar deskundigheid bevorderen
Zichtbare kwaliteit
Een paramedicus die werkt volgens de laatste inzichten en ontwikkelingen in de paramedische zorg

Hier kunt u zich of uw kind aanmelden

Aanmelden
clock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram