Behandeling in hun 
totaliteit, voor jong en oud
Locaties
Oog in Al, Zuilen,
Lombok en Ondiep

Liesbeth van Prooijen - van den Top

Liesbeth van Prooijen - van den Top

Mijn naam is Liesbeth van Prooijen – van den Top. In april 2021 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik mij een halfjaar verdiept in de pedagogische visie op gedrag. Sinds mei 2021 ben ik met veel plezier aan het werk in de vrije vestiging bij Logopediepraktijk Huijts.

Passie

In de opleiding begon het nog meer te kriebelen om mij te verdiepen in het contact met (jonge) kinderen en specifiek kinderen met spraak- en taalproblemen. In Logopedie komen mijn passies samen: de Nederlandse taal, de omgang met kinderen en helpen in de ontwikkeling! Door de stages in de opleiding heb ik ervaring opgedaan in het werken met (jonge) kinderen met taal- en/of spraakproblemen, afwijkende mondgewoonten en preverbale logopedie.

Doel

Ik vind het een uitdaging om de communicatie van de kinderen te verbeteren zodat ze zichzelf talig kunnen en durven te uiten.

DTL gecertificeerd

Ik ben DTL gecertificeerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Bovendien sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Werkdagen

Dinsdag t/m donderdag.

Hier kunt u zich of uw kind aanmelden

Aanmelden
clock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram