Logopediepraktijk Huijts
Behandeling in hun 
totaliteit, voor jong en oud
Kwaliteitsgeregistreerd Register LogopedistenQDNA PREM 2023 certificaat Logopediepraktijk Huijts_1

Nieuws

Gelukkig 2024!

Januari 2024

Beste wensen voor het nieuwe jaar! Hier zijn de laatste updates voor 2024:

We verwelkomen met blijdschap Anna in ons team, waardoor we uitkijken naar een veelbelovende samenwerking vol frisse energie en perspectieven.

Sanne is terug na haar zwangerschapsverlof, klaar voor een nieuw hoofdstuk met hernieuwde energie en vastberadenheid.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Fay, die een nieuw avontuur begint in Arnhem. We wensen haar succes en voorspoed in haar toekomstige ondernemingen en zullen haar missen.

Binnenkort verwelkomen we een nieuwe stagiaire onder de vleugels van Sanne. Deze toevoeging belooft niet alleen nieuwe ideeën en perspectieven, maar versterkt ook ons team als geheel.

Met deze veranderingen kijken we vol enthousiasme uit naar de mogelijkheid om onze cliënten te blijven ondersteunen en te zien groeien. Ons streven naar hoogwaardige dienstverlening blijft onverminderd, en we zijn vastbesloten om samen met onze cliënten successen te behalen in het veelbelovende 2024!

Drie vreugdevolle nieuwtjes!

Juli 2023

Groot nieuws uit ons gezellige praktijk! We hebben niet één, niet twee, maar wel drie geweldige nieuwtjes om met jullie te delen. Hou je vast, want dit wordt een rit vol vreugde en verwachting!

Ten eerste, tromgeroffel, alsjeblieft: Sanne, onze lieve en energieke collega, heeft haar plekje in de praktijk tijdelijk verruild voor een comfortabel nestje. Sanne is met zwangerschapsverlof en in verwachting van hun vierde kindje! We kunnen ons nu al voorstellen hoe haar huis gevuld zal worden met nog meer lachende gezichtjes en schattige knuffels. Sanne, geniet van dit bijzondere avontuur en we wensen jou en je hele gezin alle liefde en geluk toe!

Maar dat is nog niet alles, want ook Liesbeth heeft groot nieuws om met ons te delen. Na maanden van spanning en voorbereiding, heeft zij haar eigen kleintje op de wereld gezet. Een prachtig cadeau van het leven, hun allereerste kindje! Liesbeth is momenteel volop aan het genieten van het ouderschap en neemt welverdiend zwangerschapsverlof. We kunnen niet wachten om dit kleintje te ontmoeten en Liesbeth weer te verwelkomen in de praktijk in september. Geniet van elk kostbaar moment, Liesbeth, en we kijken uit naar je terugkeer met verhalen en stralende ogen!

En dan nu, last but not least, hebben we nog een ster in ons midden. Het is een eer om te verkondigen dat Fay met vlag en wimpel is geslaagd! Met een gediplomeerd logopedistdiploma op zak, is ze nu vol zelfvertrouwen aan het werk bij ons. Fay heeft zich ontpopt tot een waardevol lid van ons team en we zijn ontzettend trots op haar prestatie. Haar passie voor het helpen van anderen schittert door in haar werk, en we weten zeker dat ze vele levens zal veranderen met haar expertise. Gefeliciteerd, Fay, en we kijken uit naar alle geweldige dingen die nog komen gaan in jouw carrière!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram