Logopediepraktijk Huijts
Behandeling in hun 
totaliteit, voor jong en oud
Locaties
Oog in Al, Zuilen
en Lombok

Nieuws

Drie vreugdevolle nieuwtjes!

Juli 2023

Groot nieuws uit ons gezellige praktijk! We hebben niet één, niet twee, maar wel drie geweldige nieuwtjes om met jullie te delen. Hou je vast, want dit wordt een rit vol vreugde en verwachting!

Ten eerste, tromgeroffel, alsjeblieft: Sanne, onze lieve en energieke collega, heeft haar plekje in de praktijk tijdelijk verruild voor een comfortabel nestje. Sanne is met zwangerschapsverlof en in verwachting van hun vierde kindje! We kunnen ons nu al voorstellen hoe haar huis gevuld zal worden met nog meer lachende gezichtjes en schattige knuffels. Sanne, geniet van dit bijzondere avontuur en we wensen jou en je hele gezin alle liefde en geluk toe!

Maar dat is nog niet alles, want ook Liesbeth heeft groot nieuws om met ons te delen. Na maanden van spanning en voorbereiding, heeft zij haar eigen kleintje op de wereld gezet. Een prachtig cadeau van het leven, hun allereerste kindje! Liesbeth is momenteel volop aan het genieten van het ouderschap en neemt welverdiend zwangerschapsverlof. We kunnen niet wachten om dit kleintje te ontmoeten en Liesbeth weer te verwelkomen in de praktijk in september. Geniet van elk kostbaar moment, Liesbeth, en we kijken uit naar je terugkeer met verhalen en stralende ogen!

En dan nu, last but not least, hebben we nog een ster in ons midden. Het is een eer om te verkondigen dat Fay met vlag en wimpel is geslaagd! Met een gediplomeerd logopedistdiploma op zak, is ze nu vol zelfvertrouwen aan het werk bij ons. Fay heeft zich ontpopt tot een waardevol lid van ons team en we zijn ontzettend trots op haar prestatie. Haar passie voor het helpen van anderen schittert door in haar werk, en we weten zeker dat ze vele levens zal veranderen met haar expertise. Gefeliciteerd, Fay, en we kijken uit naar alle geweldige dingen die nog komen gaan in jouw carrière!

Hier kunt u zich of uw kind aanmelden

Aanmelden
clock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram