Logopediepraktijk Huijts
Behandeling in hun 
totaliteit, voor jong en oud
Kwaliteitsgeregistreerd Register LogopedistenQDNA PREM 2023 certificaat Logopediepraktijk Huijts_1

Team

Logopediepraktijk Huijts is in mei 2012 gestart. Door groot enthousiasme vanuit onze cliënten en wij als logopedisten, is de praktijk de afgelopen jaren enorm gegroeid en zijn wij nu in 3 wijken van Utrecht gevestigd te weten, Oog in Al, Lombok en Zuilen (tijdelijk in Overvecht).

Wij zijn een praktijk die groot enthousiasme, eerlijkheid en openheid probeert uit te stralen en met passie werken. Het direct betrekken van ouders bij de therapie zorgt voor een vertrouwelijk en fijn behandelklimaat en bovenal goede vooruitgang bij (jonge) kinderen. Ook samenwerking met artsen, leerkrachten en begeleiders staat centraal.

In de wijk staan we bekend als kinderpraktijk, maar ook als volwassene bent u van harte welkom voor advies of behandeling.

Kortom hebt u vragen over de spraak-/taalontwikkeling van uzelf of uw kind, bel ons voor advies.

Hartelijke groeten,

Sanne, Emma en Cynthia

Stagiare Irem

Op het moment begeleid Sanne onze nieuwe stagiaire Irem.

Hallo, ik ben Irem. Ik studeer logopedie aan de Hogeschool van Utrecht. Ik zit nu in mijn vierde jaar en ga de aankomende weken stage lopen bij Sanne.

Tot snel!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram