Behandeling in hun 
totaliteit, voor jong en oud
Locaties
Oog in Al, Zuilen,
Lombok en Ondiep

Emma van Katwijk

Mijn naam is Emma van Katwijk en ik ben in juni 2021 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Nadat ik verschillende stages heb gelopen in de vrije vestiging en op een aantal scholen, ben ik nu werkzaam bij deze leuke praktijk. Ik ben allround opgeleid, u kunt daarom met diverse logopedische hulpvragen bij mij terecht.

Passie

Ik behandel met veel plezier (jonge) kinderen met problemen op het gebied van: spraak, taal, auditieve vaardigheden en afwijkende mondgewoonten. Aan het eind van mijn opleiding heb ik een half jaar voor de klas mogen staan, waar ik ook als logopedist veel aan heb gehad. Het leukst aan dit vak vind ik dat je kinderen kunt helpen groeien binnen hun eigen mogelijkheden. Ieder kind vraagt om een individuele aanpak. Hierbij zoek ik, samen met de directe omgeving van het kind, naar de beste aanpak van de behandeling. Het is mooi om te kunnen bijdragen aan een betere communicatie en een betere zelfredzaamheid van een kind.

DTL gecertificeerd

Ik ben DTL gecertificeerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Bovendien sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Werkdagen

Maandag t/m vrijdag

Hier kunt u zich of uw kind aanmelden

Aanmelden
clock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram