Behandeling in hun 
totaliteit, voor jong en oud
Locaties
Oog in Al, Zuilen,
Lombok en Ondiep

Sanne Huijts

Sanne Huijts

Mijn naam is Sanne Huijts, afgestudeerd logopedist aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen in 2004. Ik ben in het bezit van zowel een Belgisch als Nederlands diploma. Na mijn opleiding ben ik zowel in Nederland als in België gaan werken en later nog op Curaçao.

Door mijn (inter)nationale werkverleden is mijn opgedane werkervaring zeer divers te noemen op het gebied van mijn logopedische, culturele en persoonlijke ontwikkeling.

Passie

Mijn passie ligt in het werken met (jonge) (meertalige) kinderen. Ik behandel en diagnosticeer graag kinderen met complexe problematieken te denken aan niet of nauwelijks sprekende kinderen, maar ook kinderen met allerlei andere uiteenlopende problemen. De laatste jaren is logopedie ook meer gericht op tandheelkundige problemen en ook met deze doelgroep werk ik graag. Naast de reguliere praktijk ben ik werkzaam op onze locatie op de Herderscheeschool (ZMLK) waar ik kinderen met een verstandelijke beperking behandel. Daarnaast ben ik sinds augustus 2019 zelf moeder en geniet ik naast mijn werken ook erg van mijn gezin.

Doel

Mijn doel is om op welke manier dan ook communicatie op gang te brengen. Dit kan middels woorden maar ook middels gebarentaal, foto’s, pictosystemen of alternatieve communicatie te denken aan communicatie apparaten.

Werkervaring

Ik heb gedurende de jaren na mijn afstuderen ervaring opgedaan in verschillende werkvelden van de logopedie te noemen:

  • Verscheidene zelfstandige praktijken in Nederland en België
  • Curaçao Dolphin Therapy and Research Center (dolfijntherapie)
  • Revalidatiecentrum de Hoogstraat
  • Mytylschool Ariane de Ranitz Utrecht
  • Herderscheeschool (openbaar speciaal onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen)
  • Speciaal basisonderwijs in Genk (België)
  • Kinderpoli van het Catharina Ziekenhuis Eindhoven

DTL gecertificeerd

Ik ben DTL gecertificeerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Bovendien sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Ik maak ook deel uit van een kwaliteitskring in Utrecht. In deze kwaliteitskringen zitten logopedisten werkzaam in het speciaal onderwijs en de vrije vestiging. Onze vergaderingen zijn gewijd aan het hooghouden en bijscholen van onze kwaliteit.

Werkdagen

Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Hier kunt u zich of uw kind aanmelden

Aanmelden
clock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram