Behandeling in hun 
totaliteit, voor jong en oud
Locaties
Oog in Al, Zuilen,
Lombok en Ondiep

Mariëtte Bor

Mijn naam is Mariëtte Bor. In juni 2020 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Ik heb mijn eindstage gelopen bij Logopediepraktijk Huijts, onder begeleiding van Sanne. Ik heb mij gedurende de opleiding ook een half jaar verdiept in lees- en/of spellingsproblemen.

Mijn interesse ligt bij spraak- en/of taalproblematiek en ik zocht daarin nog meer diepgang. Ik ben daarom in september 2020 gestart met de (pre)-master Taal- en Spraakpathologie in Nijmegen en heb deze in augustus 2022 afgerond. Ik mag mij daarom naast logopedist, nu ook taal- en spraakpatholoog noemen. Naast het werken als logopedist ben ik ook één dag werkzaam als onderzoeksassistent binnen het Amsterdam UMC. Als onderzoeksassistent verzamel ik data voor het onderzoek ‘Narratieve development’. Het combineren van mijn werkzaamheden als logopedist en onderzoek doen vind ik fantastisch!

Werkervaring

Ik ben allround opgeleid. U kunt daarom ook bij mij terecht voor afwijkende mondgewoonten en stemproblematiek.

DTL gecertificeerd

Ik ben DTL gecertificeerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Bovendien sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Werkdagen

Dinsdag, woensdag en vrijdag.

Hier kunt u zich of uw kind aanmelden

Aanmelden
clock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram