Behandeling in hun 
totaliteit, voor jong en oud
Locaties
Oog in Al, Zuilen,
Lombok en Ondiep

Mariëtte Bor

Mijn naam is Mariëtte Bor. In juni 2020 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Ik heb mijn eindstage gelopen bij Logopediepraktijk Huijts, onder begeleiding van Sanne. Ik heb mij gedurende de opleiding ook een half jaar verdiept in lees- en/of spellingsproblemen.

Mijn interesse ligt bij spraak- en/of taalproblematiek en ik zocht daarin nog meer diepgang. Ik ben daarom in september 2020 gestart met de (pre)-master Taal- en Spraakpathologie in Nijmegen en hoop deze af te ronden in 2022. Ik kan deze kennis goed toepassen binnen mijn werkzaamheden als logopedist en ben sinds november 2020 dan ook werkzaam bij Logopediepraktijk Huijts.

Passie

Tijdens mijn stages ben ik erachter gekomen dat mijn passie ligt bij kinderen met taal- en/of spraakproblematiek. Ik word vrolijk van de kinderen en geen behandeling ziet er hetzelfde uit. Aansluiten bij de belevingswereld en het benutten van de sterke kanten van het kind vind ik belangrijk.

Werkervaring

Ik ben allround opgeleid. U kunt daarom ook bij mij terecht voor afwijkende mondgewoonten en stemproblematiek.

DTL gecertificeerd

Ik ben DTL gecertificeerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Bovendien sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Werkdagen

Zaterdag.

Hier kunt u zich of uw kind aanmelden

Aanmelden
clock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram