Logopediepraktijk Huijts
Behandeling in hun 
totaliteit, voor jong en oud
Locaties
Oog in Al, Zuilen
en Lombok

Annelot Kooter

Mijn naam is Annelot Kooter. In juli 2019 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Vervolgens heb ik de cliënten van mijn collega Sanne overgenomen tijdens haar zwangerschapsverlof, en inmiddels, na een mooie reis in Zuid-Amerika, ben ik vanaf maart 2020 werkzaam als een van de vaste logopedisten in het team van Logopediepraktijk Huijts.

In de afgelopen jaren heb ik zowel op stage als in het werkveld vooral ervaring opgedaan in het werken met (jonge) kinderen met taal- en spraakproblemen en afwijkende mondgewoonten. Ik word vrolijk van kinderen door hun enthousiasme en spontaniteit. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht als volwassene met diverse problematiek, omdat ik ben opgeleid tot all-round logopedist. Verder woon ik in hartje Utrecht, ben ik onlangs gestart met een thuisstudie ‘personal shopper’ en ben ik gek op (bord)spelletjes spelen.

DTL gecertificeerd

Ik ben DTL gecertificeerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Bovendien sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Werkdagen

Dinsdag t/m vrijdag

Hier kunt u zich of uw kind aanmelden

Aanmelden
clock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram