Logopediepraktijk Huijts
Behandeling in hun 
totaliteit, voor jong en oud
Locaties
Oog in Al, Zuilen
en Lombok

Anna Prévost

Mijn naam is Anna Prévost en ik heb mijn diploma als logopedist behaald aan de Hogeschool Utrecht in juni 2022. Tijdens mijn opleiding heb ik diverse stages doorlopen, zowel in een allround praktijk als in het ziekenhuis. Beide doelgroepen hebben mijn interesse, en daarom ben ik sinds december werkzaam in deze praktijk. Met veel enthousiasme zet ik me in voor de behandeling van kinderen met spraak- en taalproblemen, evenals afwijkende mondgewoonten. Tijdens mijn stage in een all-round praktijk heb ik met name ervaring opgedaan in het behandelen van tweetalige kinderen. Door mijn eigen tweetalige achtergrond is mijn passie voor dit aspect van logopedie alleen maar toegenomen. Daarbij vind ik het mooi om vooruitgang op het gebied van taalontwikkeling bij kinderen te zien en hieraan mijn bijdrage te mogen leveren.

Groetjes, Anna

DTL gecertificeerd

Ik ben DTL gecertificeerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Bovendien sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Ik maak ook deel uit van een kwaliteitskring in Utrecht. In deze kwaliteitskringen zitten logopedisten werkzaam in het speciaal onderwijs en de vrije vestiging. Onze vergaderingen zijn gewijd aan het hooghouden en bijscholen van onze kwaliteit.

Werkdagen

Maandag & woensdag

Hier kunt u zich of uw kind aanmelden

Aanmelden
clock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram