Behandeling in hun 
totaliteit, voor jong en oud
Locaties
Oog in Al, Zuilen,
Lombok en Ondiep

Liza de Winkel

Mijn naam is Liza de Winkel. In 2014 ben ik begonnen aan de opleiding logopedie en daarvoor heb ik met succes de opleiding sociaal pedagogisch hulpverlener afgerond. Gedurende deze opleiding kwam ik erachter dat het één op één contact mij meer aansprak, vervolgens ben ik verder gaan kijken en uitgekomen bij de studie logopedie. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle en sindsdien ben ik met veel plezier aan het werk als logopedist in de vrije vestiging.

Gedurende de opleiding heb ik mij een half jaar verdiept in de Nederlandse Gebarentaal en na de opleiding heb ik de cursus oromyofunctionele therapie gevolgd. Hierdoor ben ik gespecialiseerd in het signaleren en behandelen van afwijkende mondgewoonten.

Sinds kort woon ik in Utrecht en vanaf juli 2019 werkzaam bij Logopediepraktijk Huijts.

DTL gecertificeerd

Ik ben DTL gecertificeerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Bovendien sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Ik maak ook deel uit van een kwaliteitskring in Utrecht. In deze kwaliteitskringen zitten logopedisten werkzaam in het speciaal onderwijs en de vrije vestiging. Onze vergaderingen zijn gewijd aan het hooghouden en bijscholen van onze kwaliteit.

Werkdagen

Maandag t/m vrijdag

Hier kunt u zich of uw kind aanmelden

Aanmelden
clock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram